DHARMA RĀJA

MA VAN AZ A NAP!

TARTS VELEM!

BUDDHA NYOMÁBASárdi Attila

Mindannyian békében és harmóniában szeretnénk élni és megszabadulni az oly gyakran átélt negatív érzésektől, a feszültségtől, a zaklatottságtól, a szenvedéstől.

MIÉRT NEM SIKERÜL EZ?
MIKÉPP VALÓSÍTHATOD MEG?

Egy olyan utazásra hívlak, ahol megismerheted a bensődben zajló tudati és testi folyamatokat és ezáltal feltárhatod a szenvedés alapvető okait. Ennek eszközei lehetnek a buddhista meditációs technikák, melyeket bárki világnézetétől függetlenül elsajátíthat és gyakorolhat.

A Buddha tanításának lényegét tükrözi; olyannak látni a dolgokat amilyenek azok valójában, nem pedig olyannak amilyennek látszanak. A meditáció segítségével a belső valóság objektív szemlélésének útján haladva fokozatosan megszabadulhatsz belső feszültségeidtől, félelmeidtől, így egyre boldogabb és békésebb életet élhetsz – magad és mások javára.

SPIRI PERCEK

A rövid elvonulásokat tisztító légzésekkel kezdjük, majd nyújtó, lazító és bemelegítő gyakorlatokkal gondoskodunk arról, hogy a testünk a benne jelenlévő feszültségektől megszabaduljon.

Ehhez tibeti jógagyakorlatokat alkalmazunk melyek segítenek az elmét koncentrálttá tenni és a tanítások befogadását megkönnyíteni. Ezután egy-egy szuttát, Buddha tanítást fogunk megbeszélni, hogy mindenki számára világos és érthető legyen az üzenete, ezzel segítve saját életünket és a dolgok tisztánlátását. Majd valamely meditációs technikának a tanulásába és gyakorlásába kezdünk, hogy a tanítást így a gyakorlatba ültessük át.

Ezeken a rövid elvonulásokon megtanulhatsz olyan légző és mozgásgyakorlatokat valamint buddhista meditációs technikákat, melyek segítségedre lehetnek életed során, olyan helyszíneken melyeket szent helyként tisztelnek az odalátogatók és az ott élők egyaránt.

SÁRDI ATTILA
buddhista tanító