ÉSZAK-INDIA - NEPÁL

12 NAPOS SPIRITUÁLIS UTAZÁS

INDIA ÉS NEPÁL

BUDDHISTA MEDITÁCIÓVAL ÉS JÓGÁVAL


2024. ÁPRILIS 04-15-IG
Srí Lanka

ARANYHÁROMSZÖG - NEPÁL

Indulj velünk egy spirituális körutazásra az indai Aranyháromszögbe és Nepálba! Ezen az utazáson, Dharma Rádzsa utazik velünk akinek rövid elvonulásain gazdagíthatod spirituális tapasztalataidat. Fedezd fel a misztikus légkört és a spirituális gazdagságot ezen lenyűgöző régiókban, miközben elmélyíted a spirituális növekedés élményét.

Az utat az Indai Aranyháromszög régiójával, Delhi, Agra és Jaipur városainak felfedezésével kezdjük. Delhi, ahol a híres Lótusz templom és a Swaminarayan Akshardham templom vár rád. Éld át a meditáció és a belső csend erejét ezen spirituális központokban, amelyek békét és inspirációt nyújtanak Neked. Agra városában, a Taj Mahal csodájával találkozhatsz. Engedd, hogy a világ egyik csodája inspiráljon és emelkedj a szépség és harmónia magasabb szintjére. Fedezd fel a meditáció és a jógagyakorlatok erejét ezen a lélegzetelállító helyen. Jaipur, ahol a híres Hawa Mahal, Amber Fort és Jantar Mantar található. Tapasztald meg a kulturális gazdagságot és érezd át a meditáció és jóga szellemi kincseit ezen a misztikus históriával átszőtt helyeken.

Majd Nepálba érve folytatjuk a spirituális felfedezésedet. Ellátogatunk Kathmandu városába, ahol a híres Boudhanath sztúpa áll, ami a buddhista hagyományok központja. Körbejárjuk ezt a hatalmas sztúpát és elmerülünk a buddhista filozófia és gyakorlatok varázsában. Gyakorolunk egy kicsit ezen a természetközeli helyen, amely segít a belső harmónia és spirituális növekedés elérésében.

Ez az utazás egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy elmélyülj a spirituális gyakorlatokban, megismerd ezen országok évezredes vallási és kulturális örökséget.
A pontos útvonal és program részleteivel hamarosan jelentkezünk!

Az spirituális körutazásainkról a

Az Indiai-óceán térségének specialistája gondoskodik!

MKEH engedélyszám: U-000387 | Cégjegyzékszám:
14-09-305531 | Adószám: 13097417-2-14